LuXLash

LuXLash

LuxLash je bio jedan od prvih brendova na tržištu 2010,godine, koji je pružao alate i znanje potrebno za profesionalni rad.

Tijekom godina osposobili smo tim stručnjaka uz čiju pomoć širimo naše proizvode u 33 zemlje.

Naša je misija pružiti podršku na što višoj razini kako bismo zadovoljili visoke kriterije stručnih stilista trepavica.

Ovom filozofijom LuxLash nastavlja gotovo 10 godina kasnije.

U 2018. godini obnavljamo naš asortiman uz izvrsnu kvalitetu popraćenu još boljom cijenom. Kontinuiranim testiranjem osiguravamo korisnicima najnaprednije materijale, alate i tehnike za izradu trepavica.

Naši stručnjaci istražuju najnovije trendove izrade trepavica na međunarodnoj razini. To garantira da su stručnjaci osposobljeni od LuxLah edukatora izuzetno uspješni i najtraženiji u industriji ljepote.

LuxLash trepavice predstavljaju najvišu kvalitetu u izgledu. Zbog njihove ekstremne pigmentacije i duboke crne boje, ekstenzije trepavica se savršeno uklapaju uz prirodne trepavice. Izrađene su od mekog,ali elastičnog materijala,njihova površina je stabilna, korijen ekstenzija pomaže u savršenoj primjeni.

U ovoj kategoriji imamo široku ponudu trepavica: Klasiče 1D,volumenske,volumenske nadopuna,camellia trepavice,unaprijed podešene trepavice…

Također nudimo i pregaču sa LuxLash logom, kamen od žada, držač za trepavice i pincete, razne pincete kako bi lakše mogli postavljati ekstenzije, spiralne četkice za češljanje trepavica, silikonski podložak, medicinsku traku, aplikatore, jastučiće za oči, mini ventilator …

 

X