Valentina Kučiš – Hum na Sutli

CrystalNails edukatorica.

“Moje ime je Valentina Kučiš, rođena 15.05.1991. Dolazim iz Huma na Sutli, malog mjesta u Hr. Zagorju.

Završila sam školu za Umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću, smjer grafički dizajner.

Manikurom sam se počela baviti u srpnju 2015. godine otvorivši svoj salon ljepote “ Make up art”. Bez iskustva i bez edukacija odlučila sam se iskušati u poslu o kojem nisam mogla ni sanjati da će postati moja nova ljubav. Odmah sam se pronašla u tome, pogotovo u nail artu nakon čega sam intenzivno pohađala edukacije u Crystal Nailsu. Ivana Kardum, uz što je bila moja edukatorica, bila je i moj idol i inspiracija.

Prije godinu dana otkrila sam i svijet natjecanja u nail artu gdje sam postigla vrlo dobre rezultate. Tri puta prvo mjesto i jedanput drugo mjesto. Od svih natjecanja najdraže mi je prvensvo Hrvatske Obrtničke komore gdje sam osvojila prvo mjesto i pritom dobila mogućnost sudjelovanja na svjtskom prvenstvu u Parizu 2017.g.

Tamo sam osvojila visoko šesto mjesto na što sam vrlo ponosna.

Moje želje za napredovanjem dovele su me i do Budimpešte na Crystal Nails International Educator Training gdje sam postigla, za mene, izrazito zadovoljne rezultate. Postala sam International master educator i Internatinal educator.

Na svojoj prvoj edukaciji nisam mogla ni zamisliti da ću jednog dana u tako kratkom periodu postati i sama edukator te svoje znanje prenositi drugima.

Moj moto: UVIJEK SE MOŽE VIŠE I BOLJE!”

Za individualni pristup kontaktirajte osobno edukatoricu na: 095 907 48 79


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway