Globalno prepoznatljiva CN obitelj

Crystal Nails® poznati svjetski brend prisutan je i u mnogim Europskim zemljama kao vodeći brend u svijetu noktiju . Snažna obitelj sa kvalitetnim, kreativnim i pouzdanim ljudima neprestano usavršava naše visokokvalitetne proizvode kako bi imali savršen proizvod i omogućili kvalitetu svima koji su nas odabrali.

Naši inovativni proizvodi koje redovito donosimo na tržište omogućuju svima koji se bave ovim poslom, konstantnu podršku, napredak u poslovanju i uvjek zadovoljne klijente. Crystal Nails® Hrvatska kao dio tog globalnog tima sa svim svojim djelatnicima doprinosi razvoju, promociji brenda i naših visokokvalitetnih proizvoda koji redovito na svjetskim natjecanjima osvajaju prestižne nagrade za kvalitetu. Kao brend prepoznati smo i priznati u mnogim salonima za ljepotu koji teže kvalitetnim proizvodima kako bi njihova kvaliteta usluge bila zagarantirana i osigurala im stabilnost i uspjeh u poslovanju bez obzira na sva događanja na tržištu.

Zahvaljujući našem timu koji neprestano usavršava svoje sposobnosti i diže ih na višu razinu,garancija smo da ste sa nama na dobrom putu ,putu uspjeha. Postanite i vi dio uspješnog tima. Postanite član uspješne obitelji CrystalNails®.


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway