Crystal Nails Kistovi

Crystal Nails Kistovi

Crystal Nails kistovi za gel, akril, acrylgel i nail art različitih su oblika, veličina i boja te pokrivaju sve aspekte oblikovanja gel, acrylgel i akril noktiju kao i stvaranje jedinstvenih dizajna na noktima. Na Crystal Nails kistovima je ugraviran logotip Crystal Nails. Na taj način daje luksuzan izgled. Dlaka kistova je izdržljiva te je maksimalno precizna i stabilna.

Crystal Nails posvetio je dodatnu pozornost ovoj liniji proizvoda, jer su kistovi za nokte najvažniji alat za tehničare – zbog čega biste trebali obratiti posebnu pozornost na odabir pravih kistova za rad. Dobar kist će vam osigurati lakši i kvalitetniji rad te adekvatno čuvanje i skladištenje kista osigurat će vam štednju troškova.

Tehničari za nokte koriste kistove za oblikovanje i ukrašavanje prema tri glavne kategorije. Raspodijelili smo ih na kistove za gel, kistove za akril te na kraju kistove za nail art.

Materijal od koje je napravljena dlaka kista razlikuje se ovisno o njihovoj funkciji. Za oblikovanje akrila potrebni su kistovi koji su napravljeni od prirodne dlake jer nam treba osobina upijanja tekućine. Za oblikovanje gela potrebni su nam kistovi napravljeni od sintetičke dlake. Dok kistovi za nail art su napravljeni od sintetičke i prirodne dlake ovisno o tehnici koju radimo tako biramo i kistove.

Oblik glave kista također varira. Kistove sa ravnom glavom i šiljastim vrhom preporučamo da se koriste kod akrilne tehnike dok za gel preporučamo da se koriste kistovi sa ravnom glavom i ravnim vrhom.

Da biste pronašli najbolji kist za vas obratite pažnju na to kako vam je kist „sjeo“ u ruku te kako vam je s njim raditi. Za tu odluku morat ćete promijeniti nekoliko kistova da biste odlučili koji kist vam najbolje odgovara. Kad ga pronađete nemojte ga ispuštati iz ruke i brinite za njega da vam traje duže!

 

X