LuxLash Trepavice

LuxLash Trepavice

Želite raditi ekstenzije trepavica, a ne znate što odabrati i po kojim kriterijima?
Ako Vašim klijenticama želite podariti očaravajući pogled,duge i trepavice i volumen,     predstavljamo Vam najnoviju generaciju LuXLash ekstenzija trepavica.
Primjenom najsuvremenije tehnologije,razvijeno je potpuno novo ljepilo kojeje rađeno na bazi onog koje se koristi u medicinske svrhe,što za Vaše klijentice znači hipoalergeno ljepilo s niskim isparavanjima,  pa je pogodno i za osobe koje imaju vrlo osjetljive oči i nose kontaktne leće.
Kako je ljepilo samo jedan korak na putu do savršenih trepavica, da bi sve bilo potpuno potrebne su i kvalitetne ekstenzije.
Ovo je potpuno drugačiji proizvod na tržištu, jer su LuXLash ekstenzije tri puta lakše od prethodnih generacija pa se nose bez osjećaja težine na očima, što omogućavapotpuno prirodni osjećaj.
Veliki je izbor duljina i oblika, a tu su i duple trepavice za volumen.
Prirodan izgled trepavica postignut je na način da se uopće ne vidi spoj ekstenzije sa Vašom trepavicom.
Trepavice su mikroskopski savršeno oblikovane, tako da su potpuno glatke pa ne postoji ni najmanja mogućnost skupljanja nečistoća.
Pored svih ovih prednosti bitno je da se uz ove ekstenzije možete ponašati potpuno prirodno, znači plakati,umivati se, plivati u bazenu ili u moru.
Ugradnja  LuXLash trepavica nije običan tretman, to je luksuzni tretman nakon koje bi se svaka žena trebala osjećati posebno.
Želimo Vam puno uspjeha u radu.


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway