Mateja Kocijan – Nedelišće

Internacionalna CrystalNails edukatorica!

Iznimno talentirana, jako je puno napredovala u svom radu za vrlo kratko vrijeme što nije prošlo nezamijećeno.

“Vlasnica sam salona za uljepšavanje “Dahlia” u Nedelišću (kraj Čakovca), a u svijetu noktiju sam od 2011. godine. Suradnja samo sa Crystal Nails-om započela sam 2013. godine gdje sam s Crystal Nails edukatorima prolazila dodatne edukacije i izoštravala znanje. Nakon toga slijedio je edukatorski ispit koji sam uspješno položila i pridružila se timu internacionalnih edukatora Crystal Nails-a. Uz sve to, odvažila sam se okušati i na međunarodnim natjecanjima za nokte.

Prvo natjecanje je bilo u Zagrebu na Danima ljepote gdje se natjecala u kategoriji French&Pink: osvojeno 3.mjesto, nakon toga je usljedilo online natjecanje Nail&Face contest gdje sam ušla u prvih 10 na svjetskoj razini.

Nakon godina pauze i dolaskom svjetki poznatog Nailpro natjecanja u Hrvatsku odlučila sam opet iskušati sreću te sam se prijavila i opet aktivirala natjecateljski duh. Sudjelovala sam na Nailpro natjecanjima u Hrvatskoj i Slovačkoj te je osvojila:

  • Soak off gel application – 4.mjesto
  • Salon sucess – 3.mjesto
  • French twist – 4.mjesto
  • It’s all about blink!”

Za individualni pristup i dogovor oko edukacija kontaktirajte osobno edukatoricu na: 091/903 49 79

 


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway