Ivana Škof – Zagreb

“Oduvijek sam zamjećivala ljepotu sklada u prirodi i samom čovjeku koji je u meni pobuđivao divljenje. Estetika je važan segment moga života pa u svemu nastojim pronaći i svemu dati obilježja lijepoga. Osjećaj za estetiku čovjek može razviti ukoliko se usmjeri na to. I ja sam se od najranijih dana usmjerila na vlastiti razvitak osjećaja za estetiku.

Završivši srednjoškolsko obrazovanje i stekavši struku kozmetičara, vrlo sam rano započela s radom usmjerivši se na razvoj vlastitih kompetencija i vještina, a na zadovoljstvo klijenata. Shvatila sam da mi je posao koji radim više od posla, to je za mene poziv. Pruža mi osjećaj zadovoljstva, usrećuje druge, otvara mogućnost napredovanja i dobivanje neposredne povratne informacije. Zahtijeva koncentraciju, ali ujedno i rasplamsava maštu.

Razvijajući se u profesionalnom smislu, završila sam nekoliko stručnih usavršavanja od kojih bih izdvojila edukaciju kod Barbare Magyarosi i Latice Horvatin. Shvatila sam da upornošću i predanošću mogu postizati više te sam 2017.  godine otvorila vlastitu tvrtku La Femme koja se od svojih početaka usredotočila isključivo na interes klijentica prilagođavajući se u potpunosti njihovim potrebama.

Upravo sam ove godine, želeći pratiti zahtjeve tržišta i ulagati u samu sebe, završila MarilyNails edukaciju kod Nikolette Lavrić Neer. Tom sam edukacijom stekla mogućnost prenošenja vlastitog znanja i iskustva na druge dobivši titulu MarilyNails edukatora.

Upravo ta mogućnost prenošenja znanja iznimno me motivira te još više budi profesionalni entuzijazam koji bih voljela prenijeti i na one koji se žele baviti ovim poslom.”

X