O nama


Tko smo

Naši inovativni proizvodi koje redovito donosimo na tržište omogućuju svima koji se bave ovim poslom, konstantnu podršku, napredak u poslovanju i uvijek zadovoljne klijente Crystal Nails® Hrvatska kao dio tog globalnog tima sa svojim timom educiranih i pouzdanih djelatnika doprinosi razvoju,promociji brenda koji redovito na svjetskim natjecanjima osvaja prestižne nagrade za kvalitetu. Svoj rad započeli smo još 2011. godine.

Hvala svima koji su rasli i učili skupa s nama. Natjecali smo se,osvajali nagrade i organizirali vlastito natjecanje i razna događanja. Redovito izlažemo na sajamovima poput “Dani Ljepote” ZG velesajam i “Cosmetic News”. Prepoznati smo i priznati u preko 400 salona za ljepotu koji teže inovativnim trendi proizvodima i surađuju s nama, kako bi njihova kvaliteta usluge bila zagarantirana i osigurala im stabilnost i uspjeh u poslovanju bez obzira na sva događanja na tržištu.Zahvaljujući našem timu edukatora koji neprestano usavršava svoje sposobnosti i diže ih na višu razinu,garancija smo da ste sa našim eduakcijama na dobrom putu ,putu uspjeha.

Postanite i vi uspješnog tima Crystal Nails®.American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway