Gelly Cover Pink Gel

75,00 kn315,00 kn

Očisti
SKU: 01010123, 01010124, 01010125 Kategorije: , ,
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Gel za izgradnju noktiju  Cover Refill i linije  Xtreme Fusion AcrylGel.

Prekrasan gel u boji kože koji pruža potpunu pokrivenost i savršen je za izgradnju punih noktiju ili smile linije u punoj visini. Materijal je savršeno homogen, ravnomjerno prekriva, neće biti mrlja ili prozirne površine nokta.  

Tekstura mu je  „puding“ tekstura, vidljivo je gusta, ali kad se rasteže materijal je mekan. Ova posebna tekstura omogućava da materijal ostane tamo gdje smo ga stavili, nije samonivelirajući, tako da se ne miče. Osim toga, lako je za rukovati, ne rasteže se, može se lako oblikovati željeni luko i oblik. Prilikom stvaranja stijenke visoke smile linije, Gelly Cover Builder Gel drži oblik NAJBOLJE od svih gelova. Njegova tekstura omogućava nanošenje materijala na svih 5 noktiju odjednom prilikom izrade, izgradnje C-luka ili stvaranje zida smile linije. Ovom tehnikom možemo raditi u istom ritmu kao da radimo s akrilom, tako da se može uštedjeti značajno vrijeme.

Manje je fleksibilan i čvršće se veže od tradicionalnih gelova (sličan akrilu), pa se čak ni ne lomi i može se koristiti za izradu izuzetno jakih noktiju.
Njegovo zagrijavanje je skoro neprimjetno.

Jačina gela:

Vrijeme sušenja: UV lampa 2-3min, LED lampa 1-2min

 

 

 

Dodatne informacije

Odaberite pakiranje

5ml, 15ml, 50ml

Odaberite način plačanja

Gotovina, Kartica


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway