Tečaj Estetske Pedikure

Tečaj Estetske Pedikure

Tečaj Estetske Pedikure
– tretman za uljepšavanje stopala i noktiju. Pedikura obično traje od 30-120 minuta ovisno što se koristi prilikom samog tretmana. U ovoj edukaciji naučit ćemo kako se pravilno koriste Crystal SPA proizvodi za njegu, kako stopala tako i ruku, te kako urediti kožu stopala i nokte.Prolazi se i jedna vrlo važna stavka u svakom salonu a to je dezinfekcija, higijena kao i pravilan rad !Priuštite i Vi svojim klijentima osmijeh na licu kada izlaze zadovoljni iz vaših salona.
Po završetku tečaja dobiva se certifikat međunarodno priznate tvrtke Crystal Nails, s potpisom generalnog zastupnika za Hrvatsku i Edukatora, te zaštićenom hologramskom naljepnicom.

Voditelj edukacije je Crystal Spa edukatorica Katarina Bilić.

 

Uz tečaj obavezan start set za rad: Vrijednost seta: 573,00 kn.Na dan edukacije ostvarujete popust od -15% ili -10% ovisno o načinu plaćanja.

Popust na gotovinsko plaćanje -15% (cijena:487,05 kn),te na kartično plaćanje -10% (cijena:515,70 kn)

 

Tečaj obuhvaća:

-sterilizacija

-dezinfekcija

-održavanje radnog prostora i alata

-teorijski dio medicinskog i estetskog pedikiranja

-prezentacija edukatora

-rad na modelu

-nadogranja oštećenog nokta sa pedi gelom

-obrada zadebljale kože

-uređivanje noktiju i zanoktica

-tehnika one stepa i gel laka

Napomena ; Polaznik je dužan na dan edukacije dovesti svog modela i svoj alat (velika i mala kliješta, pogurivač zanoktica, rašpa za pete i rašpica za nokte), a ostali potrošni materijal osiguravamo mi !

Zadržavamo pravo otkazati edukaciju ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika!

U slučaju da je edukacija otkazana od strane Crystal Nails-a postoji mogućnost individualnog tečaja,prebacivanja akontacije za sljedeći termin ili vraćanje akontacije na račun.

Share this postAmerican Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway